چگونه بلاگر شویم ؟ + 7 نکته برای شروع

بلاگر ها یکی از شاخه های قدرتمند تبلیغات در دنیای امروز به حساب می آید. اما سوال اینجاست که چگونه بلاگر شویم؟ ما در این مقاله قصد داریم تا به شما عزیزان نکاتی را در باره چگونه بلاگر شویم بگوییم. این به این معناست که با این مقاله می توانید به یک بلاگر خوب تبدیل شوید. کسب ثروت از طریق اینفلوئنسر مارکتینگ یکی دیگر از مقاله هایی مرتبط به این موضوع می باشد که با کمک آن می توانید در زمینه بلاگر و تبلیغات از طریق آن ها، موفقیت های بزرگی کسب کنید.
بلاگر چیست ؟
بلاگر چیست ؟ بلاگر ها افرادی هستند که در یک شاخه خاص به نوعی تخصص دارند و آن تخصص را در شبکه های اجتماعی با مخاطبان خود به اشتراک می گذارند. بلاگر ها معمولاً افرادی هستند که ارتباط نسبتاً خوبی با مردم دارند و می توانند بر روی آن ها تاثیر گزار باشند.
انواع بلاگر ها
بیوتی بلاگر – beauty blogger
بلاگر طنز – Intertainment influencer
بلاگر گیمر – Video Game Blogger
بلاگر خودرو – car influenster
بلاگر دکوراسیون – interior blogger
بلاگر اقتصادی – Economy Blogger
بلاگر غذا و خوراک – Food Blogger
فشن بلاگر – Fashion Blogger
بلاگر سفر و گردشگری – travel blogger
چگونه بلاگر شویم؟
مخاطب هدف خود را مشخص کنید.
اگر می خواهید به یک بلاگر خوب و محبوب تبدیل شوید، در وهله اول می بایست گروهی از مخاطبان که می خواهید در میان آن ها شناخته شوید را انتخاب کنید. برای مثال شما می توانید در تمامی رده های سنی و جنسیتی فعالیت داشته باشید، در صورتی که محتوای کلی تولید کنید (مانند: طنز، تاریخی، سلامت و…). اما اگر در شاخه مانند، لباس زنانه فعالیت کنید، قطعاً مخاطبان آقای خود را از دست خواهید داد.
اکثر بلاگر ها با تولید محتوا در زمینه مورد علاقه خود شروع به کار می کنند، اما بلاگر هایی موفق هستند که مخاطبانی را پیدا می کنند که به کار آن ها علاقه دارند. نکته که وجود دارد؛ همه ی افراد موفق از صفر شروع به کار کردند تا مخاطبان خود را جذب کنند. این افراد رفته رفته قدرتمند و تاثیرگذار می شوند. به یاد داشته باشید که راه موفقیت یک شبه نیست.
برای پیدا کردن مخاطب هدف لازم است تا دایره کوچکی از مخاطبان خود را جمع آوری کنید. برای این کار می توانید مقاله مخاطب هدف در بازاریابی محتوایی را مطالعه کنید.
شبکه اجتماعی مورد نظر خود را انتخاب کنید.
انتخاب شبکه اجتماعی یکی از مهم ترین بخش های بلاگر شدن می باشد. جدا از بخش ایده برای اینفلوئنسر مارکتینگ، انتخاب شبکه اجتماعی یکی از مهم ترین بخش ها می باشد. در نقشه شبکه های اجتماعی در کسب و کار این موضوع را به صورت کامل بیان کرده ایم، اما با یک مثال این موضوع را برایتان باز می کنم.
فرض کنید شما می خواهید درباری مسائل تخصصی مانند پزشکی تولید محتوا کنید، خوب طبیعتاً اینستاگرام می تواند شبکه اجتماعی مناسبی در این زمینه باشد. اما اگر می خواهید در زمینه عکاسی فعالیت کنید، شاید بتوانید در پینترست بازخورد بهتری داشته باشید.
طبق آمار به دست آمده، بیشترین بلاگر ها در سال 2019 در شبکه های اینستاگرام و لینکدین بودند. اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید بیش از 90% از بلاگر ها در اینستاگرام فعالیت دارند، زیرا بهترین نتیجه را برای آن ها به دنبال دارند.
شبکه های اجتماعی مانند لینکدین و فیس بوک به شما اجازه می دهید تا تقریباً هر نوع محتوایی که می خواهید را به اشتراک بگذارید اما در شبکه هایی مانند توییتر، شما باید تمرکز خود را بر روی متن بگذارید و یا مثلاً در اینستاگرام محوریت اصلی عکس و فیلم می باشد. به همین دلیل پیدا کردن شبکه اجتماعی مناسب شما با توجه به استراتژی محتوایی که پیاده سازی می کنید بسیار مهم است، موضوعی که در پاراگراف بعدی به صورت کامل به آن می پردازیم.
استراتژی محتوایی بچینید.
ابتدا پیشنهاد می کنم تا مقاله استراتژی محتوایی چیست را مطالعه کنید، نوع محتوا و کیفیت آن جزئی از ارکان اصلی جذب مخاطب در شبکه های مجازی می باشد. پس در وهله اول می بایست نوع محتوا خود را مشخص کنید. محتوا شما علاوه بر این که می بایست با ارزش و دارای اطلاعات صحیح باشد، باید نشانگر شخصیت و علم شما نیز باشد. شما باید محتوایی تولید کنید که برای مخاطبانتان جذاب و مفید باشد، علاوه بر آن باید سبکی تولید محتوا کنید که نسبت به رقیبان خود برتری داشته باشید. یکی از ضرورت های تولید محتوا در بخش ایده های اینفلوئنسر مارکتینگ این است که شما می بایست بین اطلاعاتی که به مخاطبان می دهید با محتوا شخصی ارتباط مستقیم داشته باشد، زیرا یکی از دلایلی که مخاطبان به اینفلوئنسر ها اعتماد می کنند، حس نزدیکی بینشان می باشد.
برای محتوای خود برنامه ریزی کنید.
تعیین اهداف در بازار یابی محتوایی و نکات مربوط به آن، مقاله ای است که می تواند شما را 10 پله به جلو پرتاب کند. نکته ای که وجود دارد این است که شما هر چقدر هم محتوای خوب و جذاب داشته باشید، اما نتوانید آن را در معرض دید مخاطبان خود قرار دهید، آن محتوا هیچ ارزشی ندارد. به همین دلیل مهم ترین کار در این بخش این است که برای زمان تولید محتوای خود برنامه ریزی داشته می باشد.
چگونه بلاگر شویم ؟ تعامل برقرار کنید.
زمانه که مخاطبان برای شما نظرشان را میگذارند یا این که به شما پیامی می دهند، سعی کنید تا بلا فاصله جواب آن ها را بدهید. برای پاسخ دادن به آن ها حوصله به خرج دهید و در اوج صمیمیت با آن ها با ادب و با شخصیت رفتار کنید. زیرا با این کار می توانید حس اطمینان برای آن ها به وجود بیاورید و این نوید را به آن ها بدهید که شما برای آن ها ارزش قائل هستید. با این کار می توانید مخاطبان بیشتری را جذب کنید.
البته این نکته رو هم در نظر بگیرید که نظر ها همیشه مثبت نخواهند بود، به عنوان یک بلاگر همیشه می بایست با این حقیقت کنار بیایید. باید انتقاد پذیر باشید و به نظر آن ها احترام بگذارید (البته تا جای ممکن!)
خود را ارزیابی کنید.
این بخش بسیار ارزشمند است، بخصوص برای زمانی که ممکن است بخواهید در کمپین های مختلف شرکت کنید، زیرا ملاک اکثر کسب و کار ها برای انتخاب شما همین آمار ها می باشد.
شبکه های اجتماعی در رابطه با صفحه شخصی شما به شما داده ها و اطلاعاتی را می دهند که بتوانید روند کاری خود را بررسی کنید. این داده ها عبارت اند از تعداد دیده شدن پست هایتان، نرخ تعامل پیجتان و … این داده ها با شما نشان می دهند که با چه سرعتی در حال پیشرفت هستید و یا کجای کار قرار دارید. همچنین با کمک آن ها می توانید ببینید کدام بخش از محتوای شما بازدید بیشتری داشته تا بتوانید محتوا های دیگرتان را نزدیک به آن تولید کنید.
چگونه بلاگر شویم ؟ بروز باشید.
سعی کنید تا همیشه بروز باشید، زیرا شبکه های اجتماعی گاهی الگریتم های خود را تغییر می دهند. شما باید علاوه بر این که این الگریتم ها را بشناسید، باید زمان تغییر این الگریتم ها رو هم از بر باشید. شایان ذکر است که محتوای که تولید می کنید هم باید به روز باشد، زیرا مطالب و محتوای قدیمی باعث می شود تا عده کثیری از مخاطبان خود را از دست بدهید.
سخن پایانی
چگونه بلاگر شویم شاید سوال هر شخصی باشد، اما کسی توانایی پاسخ به آن را نداشته باشد، ما در این مقاله سعی کردیم تا نحوه بلاگر شدن را به صورت ابتدایی به شما عزیزان توضیح دادیم. با بوم تیچ همراه باشید تا ادامه این مقاله را به صورت تخصصی برای شما عزیزان شرح دهیم. ممنون از همراهی شما عزیزان.
دیدگاهتان را بنویسید