تبلیغات در اینستاگرام چیست؟ روش های تبلیغات در اینستاگرام

این روز ها اینستاگرام به عنوان مهم ترین رسانه اجتماعی در ایران شناخته می شود. تعداد کاربران فعال اینستاگرام در ایران تا امسال حدود 45 درصد از جمعیت کل کشور را تشکیل داده است. یعنی حدود 50 میلیون کاربر فعال. همین تعداد زیاد کاربران باعث حضور گسترده کسب و کارها در این شبکه اجتماعی شده است. تبلیغات هم که موضوعی جدایی ناپذیر از هر کسب و کاری است، در اینستاگرام هم به چشم می خورد. در ادامه درباره تبلیغات اینستاگرام بیشتر صحبت خواهیم کرد و روش های اصولی تبلیغات در اینستاگرام را برای شما بیان می کنیم.
مقاله اهمیت بازاریابی شبکه های اجتماعی را بخوانید.
تبلیغات در اینستاگرام چیست؟
کسب و کار های اینستاگرامی برای جذب مخاطب و مشتری دست به تبلیغات اینستاگرامی می زنند. با اینکه افزایش مخاطب با تولید محتوا یکی از بهترین فعالیت هایی است که می توان انجام داد اما تبلیغات در کنار تولید محتوا فوق العاده مهم و ضروری است. شما با تبلیغات به مخاطبین بیشتری دست پیدا می کنید. برخی از صفحه های اینستاگرام با توجه به تعداد بالای مخاطبین خود، در ازای دریافت مبلغی، تبلیغ صفحات دیگر را می کنند. هر قدر تعداد مخاطبین صفحه تبلیغ کننده بیشتر باشد، قیمت تبلیغ بیشتر خواهد بود. تبلیغ اینستاگرامی می تواند در قالب پست و استوری و به صورت فیلم یا عکس باشد.
نکات مهم تبلیغات در اینستاگرام
اگر شما قصد دارید در اینستاگرام شروع به تبلیغات کنید، باید نکات مهمی را بدانید که توجه به آن ها باعث حفظ سرمایه و بازخورد عالی از تبلیغات خواهد شد. تبلیغات در اینستاگرام اگر با روش های اصولی انجام نشود، نتیجه بخش نخواهد بود و باعث دور ریخته شدن سرمایه شما خواهد شد. خصوصا در این برهه از زمان که صفحه ها با فالوور های جعلی دست به انجام تبلیغات می زنند و نمی شود به هر کسی اطمینان کرد.
مقاله روش های افزایش واقعی فالوور اینستاگرام را بخوانید.
عکس یا ویدئو عالی برای تبلیغات در اینستاگرام آماده کنید
یکی از نکاتی که برند ها رعایت نمی کنند و در تبلیغات اینستاگرام شکست می خورند، استفاده از ویدئو ها و عکس های بی کیفیت و غیر کاربردی است. نقش عکس و ویدئو شما، در موفقیت تبلیغ بسیار مهم است. باید تلاش کنید عکس یا ویدئو شما با بالا ترین کیفیت ممکن آماده شود و پیام آن به صورت مستقیم تبلیغاتی نباشد. اصولا مخاطبین اینستاگرام در ایران نسبت به تبلیغات گارد می گیرند و آن ها را نگاه نمی کنند مگر این که یک محتوای جذاب و یک موضوع عالی نظر آن ها را جلب کند. سعی کنید بهترین خود را در ویدئو یا عکس نشان دهید و به صورت غیر مستقیم تبلیغ کنید. برای مخاطب این که کار شما را ببیند مهم تر از این است که با جملاتی مثل : مارا دنبال کنید یا از ما خرید کنید و …. مواجه شود.
نکات اضافی را در کپشن بنویسید
اگر نکته تبلیغاتی یا شماره تلفن و آی دی صفحه را می خواهید به مخاطب نشان دهید، آن را در کپشن بنویسید. ویدئو و عکس خود را با متن های زننده تبلیغاتی پر نکنید. مخاطب باید هنگام دیدن تبلیغ شما از عکس یا ویدئو یک موضوع ارزشی و جذاب به دست آورد تا شما را دنبال کند. جذابیت را در ویدئو و عکس و تبلیغات را در کپشن پیاده کنید.
پروفایل خود را آماده کنید
اولین کاری که مخاطب بعد از جذب شدن از طریق تبلیغ انجام می دهد ورود به صفحه شما است. ظاهر صفحه و پست های شما، بیوگرافی و حتی عکس پروفایل شما روی ذهن مخاطب تاثیر گذار است که دستش روی دکمه Follow برود یا نه. صفحه آراسته و آماده ای را قبل از تبلیغات آماده کنید. بگذارید مخاطبان با ورود به صفحه شما، به مخاطب دائمی شما تبدیل شوند.
جامعه هدف خود را شناسایی کنید
از مهم ترین نکات در تبلیغات اینستاگرام، شناخت جامعه هدف است. برسی کنید که مخاطبین شما چه دسته ای از افراد هستند. دختر یا پسر، پیر یا جوان، شاغل یا بیکار، مجرد یا متاهل. گرایش آن ها باید در چه زمینه ای باشد. باید مهندس باشند، پزشک باشند، فریلنسر باشند یا مخاطب شما عموم جامعه است. بعد از این که جامعه هدف خود را برسی و پیدا کردید، ببینید آن ها را در چه صفحه هایی می توانید پیدا کنید. طبیعتا اگر مخاطب شما بانوان باشد، شما می توانید با تبلیغ دادن در صفحه های آرایشی، آشپزی، مزون های زنانه، روانشناسی بانوان و یا تربیت فرزندان به نتیجه دلخواه برسید. با توجه به جامعه هدف خود یک لیست از صفحه های تبلیغاتی خود را مشخص کنید.
صفحه های تبلیغاتی را ارزیابی کنید
بعد از مشخص کردن جامعه هدف و تعیین صفحه های تبلیغاتی، نوبت به ارزیابی صفحات می رسد. این که فالوور های صفحه واقعی باشد و تبلیغات در آن موثر باشد موضوعی است که شما باید برسی کنید. علاوه بر آن باید ببینید به نسبت مخاطبانی که آن صفحه دارد، قیمت تبلیغ مناسب و منطقی است یا خیر. ابتدا با استفاده از سایت influencerfee نرخ تعامل صفحه را برسی کنید. اگر هم موفق به استفاده از سایت ذکر شده نشدید می توانید با یک محاسبه ساده به این عدد دست پیدا کنید.
میانگین تعداد لایک + میانگین تعداد کامنت + میانگین تعداد اشتراک گذاری ÷ تعداد فالوور × 100 =نرخ تعامل
نرخ تعامل به معنای میزان درگیری مخاطبین با صفحه و تناسب تعداد فالوور و لایک و کامنت است. نرخ تعامل معیار خوبی برای تشخیص ارزش مخاطبین آن صفحه و واقعی بودن فالوور های آن است. اگر عدد به دست آمده از 0 تا 1 باشد ارزش تبلیغ در آن صفحه بسیار پایین است و با توجه به تعداد فالوور طبق جدول زیر میزان متعادل نرخ تعامل خوب برای تبلیغ مشخص شده است.
برای مطالعه درباره فالوور های فیک، مقاله چرا فالوور فیک نخریم را مطالعه کنید.
اگر به اینفلوئنسر ها تبلیغ می دهید مراقب باشید!
ما در مقاله ای بسیار کاربردی و جامع در باره کسب ثروت از اینفلوئنسر مارکتینگ توضیح داده ایم. اگر می خواهید تبلیغات خود را به این افراد واگذار کنید حتما اینفلوئنسر مرتبط با کسب و کار خود را پیدا کنید و به او تبلیغ دهید. دادن تبلیغ خودرو به اینفلوئنسر لباس چندان عقلانی و پربازده نیست.
نکته بعدی اینکه تبلیغ خود را عمومی انجام ندهید. یعنی مثلا اینفلوئنسر در تبلیغ نگوید: این صفحه عالی است برید فالو کنید. حتما از محصول و خدمات خاص شما باید صحبت شود تا تبلیغ پر بازده باشد.
تجربه دیگران را برسی کنید
حتی بعد از این که صفحه مورد نظر را ارزیابی کردید، باید به یک نکته دیگر هم توجه کنید. به مدت دو هفته صفحه را زیر نطر بگیرید و به تمام کسانی که در آن صفحه تبلیغ قرار دادند پیام دهید. از آن ها درباره ی بازخورد تبلیغ چه از نظر میزان بالا رفتن فالوور و چه از نظر فروش بپرسید. این کار نیز در تبلیغات اینستاگرام بسیار مهم است و از آن به عنوان پرس و جوی تبلیغاتی یاد می شود.
حواستان به قیمت ها باشد
تعدادی از صفحات تبلیغاتی، قیمت های عجیب و غریبی را برای تبلیغات می دهند. شما با توجه به نکات گفته شده و ارزش صفحه باید قیمت منطقی را برای تبلیغات پرداخت کنید. شما با برسی قیمت صفحات مختلف می توانید از قیمت ها مطلع شوید و ارزیابی کنید که قیمت کدامیک منطقی و مناسب است. توجه کنید هرچه قدر قیمت تبلیغ بالا تر باشد شما باید با تحقیقات بیشتری درباره ی صفحه مورد نظر دست به تبلیغات بزنید.
آمار و ارقام را بعد از تبلیغ بخواهید
برسی نهایی شما درباره ی صفحه تبلیغاتی مورد نطر بعد از تبلیغ است. شما باید از ادمین صفحه تبلیغاتی آمار تبلیغات و یا به اصطلاح insight اینستاگرام را بخواهید. با برسی تعداد مخاطبین جذب شده، تعداد لایک، کامنت و مواردی که در آمار ذکر شده است، می توانید مشخص کنید که تبلیغ در آن صفحه سودمند بوده یا نه.
سخن پایانی
نکاتی که در بالا ذکر کردیم به شما کمک می کند تا در تبلیغات خود در اینستاگرام موفق باشید. اطمینان داشته باشید که با رعایت نکات بالا هیچگاه پول خود را دور نخواهید ریخت و بازخورد خوبی از تبلیغاتتان می گیرید.
دیدگاهتان را بنویسید