تولید محتوای صوتی و ابزار های کاربردی آن

محتوای جذاب همواره یکی از عواملی است که به پیشرفت کسب و کار شما کمک بسزایی می کند. برای مطالعه درباره تولید محتوا، پیشنهاد می کنم مقاله محتوا چیست تولید محتوا و اهمیت محتوا در کسب و کار را حتما مطالعه فرمایید. روند پیشرفت کسب و کار شما به دو عامل بستگی دارد اولی تولید محتوا طبق یک استراتژی خاص و مشخص که استراتژی محتوا نام دارد. پیشنهاد می کنم مقاله استراتژی محتوا چیست؟ مراحل تدوین استراتژی محتوا را مطالعه فرمایید. دومی تولید محتوای با کیفیت، که اگر این دو مورد را رعایت کنید بدون شک پیشرفت کسب و کارتان را خواهید دید. من در این مقاله قصد دارم درباره یکی از جذاب ترین انواع تولید محتوا یعنی تولید محتوای صوتی مطالبی را خدمتتان عرض کنم. با من همراه باشید.
انواع محتوای صوتی
محتوا صوتی از انواع مختلفی تشکیل شده است که شما بارها آن ها را شنیده اید. من در این قسمت از مقاله قصد دارم تعدادی از رایج ترین انواع محتوای صوتی را برایتان شرح دهم تا راه شما برای تولید محتوای صوتی هموار تر شود. انواع محتوای صوتی به شرح زیر است:
محتوای صوتی مکمل
اولین و رایج ترین نوع تولید محتوا صوتی، محتوای صوتی مکمل است. شما در این نوع از محتوا صوتی می توانید، محتوای متنی که تولید کرده اید را به پادکست تبدیل کنید و در اختیار کاربرانی که کمی تنبل هستند و یا وقت خواندن محتوا متنی را ندارند، قرار دهید.
محتوای صوتی قصه گو
این نوع از محتوای صوتی را شما می توانید هر شب در رادیو گوش کنید. تولید محتوا به صورت پادکست های قصه گو به صورت است که شما یک قصه را با لحنی خودمانی و روان می خوانید و صدا خود را ضبط می کنید و در اختیار کاربران و مخاطبین که به این نوع محتوای صوتی علاقه دارند، قرار می دهید.
محتوای صوتی میز گرد
این نوع از محتوای صوتی به گونه ای است که شما یک میز گرد فراهم می کنید و تعدادی از افراد معروف و موفق، که در زمینه کسب و کار شما فعالیت می کنند را به آن میز گرد دعوت می کنید. این افراد پشت میز گرد شما به بحث می پردازند و شما صدای آن ها را ضبط و به عنوان محتوا صوتی میز گرد در اختیار کاربران قرار می دهید.
محتوای صوتی آموزشی
تولید محتوای صوتی به صورت آموزشی یکی از رایج ترین و معروف ترین نوع پادکست است که روزانه توسط افراد مختلفی تولید و در اختیار کاربران قرار می گیرد. در این نوع از پادکست شما می توانید دانش خود را در قالب پادکست به کاربران ارائه دهید.
محتوای صوتی تبلیغاتی
اگر شما در طول روز به رادیو گوش کنید. متوجه می شود که بین هر کدام از برنامه هایی که پخش می شود، بدون شک یک آگهی که همان محتوا صوتی تبلیغاتی است پخش می شود. در این نوع از تولید محتوای صوتی شما می توانید تبلیغات کسب و کارتان را مانند معرفی محصول، معرفی برند، معرفی خدمات و … را در قالب پادکست ضبط کنید و از آن برای تبلیغات استفاده کنید.
محتوا صوتی اخباری
در این نوع از محتوای صوتی شما اخبار هایی که در سراسر جهان اتفاق افتاده است را ضبط و برای آگاهی کاربران از اخبار روز در اختیارشان قرار می دهید.
محتوا صوتی مصاحبه ای
این پادکست همانند پادکست میز گرد است با این تفاوت که شما سوال ها را از قبل آماده کرده اید و از آن افراد می پرسید و بعد از انجام مصاحبه آن را در اختیار کاربران قرار می دهید.
محتوا صوتی انگیزشی
اگر صبح ها قبل از رفتن به محل کار، مغازه و … رادیو را روشن کنید. در بیشتر کانال های آن هر دقیقه اعلام می کنند چه صبح زیبایی، چه صبح دل انگیزی، با انرژی کار کنید و … این نوع از محتوای صوتی تولید شده است تا به افراد جامعه انگیزه بدهند تا انرژی کار کردن را داشته باشند. شما می توانید با تولید محتوای صوتی به صورت انگیزشی به کاربران خود انرژی بدهید.
نکاتی برای تولید محتوای صوتی
برای تولید محتوای صوتی شما باید به نکاتی مهمی توجه کنید. من در مقاله آموزش ساخت پادکست صوتی به صورت حرفه ای به صورت کامل درباره نحوه تولید پادکست خدمتتان عرض کرده ام. ولی در این مقاله نیز نکات مهمی را به شما می گویم.
شما باید در تولید پادکست به نکاتی مانند استفاده از متن دلنشین، استفاده از موسیقی متن مناسب، داشتن فن بیان و صدا شیوا و … توجه کنید. از دیگر نکاتی که باید برای تولید محتوای صوتی رعایت کنید، حذف نویز و انتخاب کاور مناسب برای پادکست است.
ابزار های تولید محتوای صوتی
تولید محتوای با کیفیت درصد جذب مخاطب به کسب و کارتان را بالا می برد. وسایلی که من در این بخش از مقاله خدمتتان عرض می کنیم فقط به بالا بردن کیفیت محتوای صوتی شما کمک می کند و هیچ اجباری برای استفاده از آن ها نیست.
مکان مناسب
استفاده از اتاق که دیوار های آن عایق باشد به شما کمک می کند تا صدایی که ضبط می کنید بدون هیچ صدا اضافه ای ضبط شود. البته اجباری نیست که از اتاق عایق استفاده کنید.
میکروفون و پایه میکروفون
صدای شفاف و رسا برای مخاطب بسیار جذاب است. شما اگر صدا هایی که ضبط می کنید با کیفیت باشد به دل مخاطبین می نشیند و آن ها را مجذوب پادکست شما می کند. اگر هنگامی که صدایی ضبط می کنید فاصله دهن شما تا میکروفون کم و زیاد شود کیفیت کار شما مسلما پایین می آید. پس بهتر است برای جلوگیری از این موضوع از پایه میکروفون استفاده کنید.
نرم افزار های تولید محتوای صوتی
نرم افزار های زیادی برای تولید محتوا صوتی وجود دارد که من دو مورد از مهم ترین آن ها را به شما معرفی می کنم.
آدیشن یک ویرایشگر صوتی بسیار حرفهای و کارآمد با مجموعهای از قابلیت های کوچک و بزرگ که همه را می تواند در انجام یک پروژه یاری دهد. تمامی امکانات لازم برای ویرایش فایل های صوتی در این ابزار آماده شده است. در بسیاری از رسانه های صوتی و تصویری معروف دنیا این محصول ادوبی را به عنوان اولین انتخاب خود معرفی کردند و شما می توانید با استفاده از این ابزار تمامی فعالیت ها مانند ویرایش صدا، برش صدا، حذف نویز و غیره را انجام دهید و یک تولید محتوای صوتی به صورت کامل انجام دهید.
برای دانلود نرم افزار آدیشن بر روی اینجا کلیک کنید .
Audacity نرم افزار رایگان استکه به منظور ضبط و ویرایش فایل صوتی به کار می رود. از مهم ترین قابلیت های Audacity می توان به تغییر فرمت فایل های صوتی، میکس کردن چند ترک، افزودن افکت های دیجیتال و پلاگین ها، حذف نویز و دیگر فعالیت های ممکن برای تولید محتوای صوتی می توان اشاره کرد.
برای دانلود نرم افزار Audacity بر روی اینجا کلیک کنید.
سخن پایانی
امیدوارم با خواندن این مقاله بتوانید هر چه زود تر تولید محتوای صوتی مربوط به کسب و کارتان را با ابزار ها و نرم افزار هایی که خدمتتان عرض کردیم، شروع کنید. هر چه زود تر مشاهده گر پیشرفت کسب وکارتان باشید. برای مطالعه دیگر مقاله های وب سایت بوم تیچ به بخش وبلاگ مراجعه فرمایید.
دیدگاهتان را بنویسید