فریلنسرینگ چیست؟ معرفی وبسایت های فریلنسری

با سلام خدمت دوستان عزیز من امروز قصد دارم مطالبی درباره فریلنسینگ خدمتتان عرض کنم. من در این مقاله، می پردازیم به اینکه فریلنسر چیست؟ فریلنسر کیست؟ مزایا و معایب فریلنسری را خدمتتون عرض می کنیم و در انتهای مقاله سایت های که در آن می توانید فریلنسری بپردازید را به شما معرفی می کنم با ما همراه باشید.
اگر جزء افرادی هستید که علاقه زیادی به کار کردن به صورت کارمندی ندارند، حتماً این مقاله را تا انتها دنبال کنید. عده ای از افراد هستند که علاقه به صبح زود بیدار شدن و سرکار رفتن ندارند، دوست ندارند به کسی جواب پس بدهند، می خواهند خودشان رئیس خودشان باشند و خیلی چیزهای دیگر که این گونه از افراد را از شغل های کارمندی دور می کند.
فریلنسر کیست یا فریلنسر چیست
شاید در طول روز کلمه فریلنسر بارها به گوش شما خورده باشد ولی شما معنی این کلمه ندانید فریلنسر به کسی گفته می شود که برای خودش به صورت پروژه ای کار می کند . یا به زبان ساده تر فریلنسر فردی است که که در یک حرفه مانند عکاسی، نویسندگی، طراحی سایت، برنامه نویسی، کارهای گرافیکی، ترجمه، حتی تایپ کردن و … به صورت تخصصی فعالیت می کند و به صورت پروژه ای برای دیگر افراد و سازمانها فعالیت کند و درآمد مناسبی به جیب می زنند شما هرچه در کار خود حرفه ای تر باشید می توانید درآمد بیشتری کسب کنید.
برترین مهارت ها در فریلنسرینگ
دنیای فریلنسرینگ دنیای بزرگی است شما فعالیت های زیادی می توانید انجام دهید و در قبال آن کسب درآمد کنید من در این قسمت از مقاله چند تا از برترین فعالیت های فریلنسری را برای شما جمع آوری کردند خدمتتان عرض می کنم.
- اولین کاری که شما می توانید به راحتی از طریق آن کسب درآمد کنید طراحی است شما با استفاده از نرم افزارهای مختلف مانند فتوشاپ، کورل و غیره می توانید به طراحی پوستر های تبلیغاتی، ادیت زدن عکس ها، طراحی بنر، طراحی منوهای رستوران ها و غیره بپردازید و کسب درآمد کنید.
- دومین کاری که میتوانید از طریق فریلنسری کسب درآمد کنید، نویسندگی است. شما می توانید با نوشتن محتوای متنی، متن آگهی های تبلیغاتی، رپورتاژ آگهی و غیره کسب درآمد کنید.
- سومین کاری که شما می توانید به صورت پروژه انجام دهید برنامه نویسی است. شما از اگر زبان برنامه نویسی بلد باشید، می توانید با نوشتن نرم افزارهای حسابداری ساده و خیلی از نرم افزارهای دیگه کسب درآمد کنید.
- چهارمین کاری که شما میتوانید انجام دهید ترجمه است. شما میتوانید به صورت فیریلنسری به ترجمه مدارک، پایان نامه، و غیره بپردازید.
- پجمین کاری که شما میتوانید به صورت فریلنسرینگ انجام دهید عکاسی است شما می توانید با خریدن یک دوربین عکاسی به عکاسی از مدل ها و یا عکاسی برای مجلات و روزنامه ها کسب درآمد کنید.
- ششمین کاری که می توانید به صورت فریلنسرینگ انجام بده فیلمبرداری و تدوین فیلم است. شما می توانید از این راه برای هر یک دقیقه تدوینی که می زنید پول خیلی خوبی به جیب بزنید.
- هفتمین کاری که میتوانید با آن از طریق فریلنسری کسب درآمد کنید، آموزش است شما می توانید با آموزش مطالبی که در آن حرفه ای هستید کسب درآمد کنید.
خیلی از کارهای دیگر هستند و وجود دارد که شما می توانید آن ها را به صورت پروژه انجام دهید و پول خوبی به جیب بزنید.
مزایا و معیب فریلنسرینگ
هر کاری که وارد آن شوید مزایا و معایب خودش را دارد و این بستگی به شما دارد که آن ها را مورد برسی قرار دهید و وارد آن کار شوید. در این قسمت از مقاله قصد دارم مزایا و معایب فریلنسری را خدمتتان عرض کنم .
مزایا فریلنسرینگ
- شما برای خودتان کار می کنید و هیچ مدیر و رئیسی بالا سر شما نیست، خودتان رئیس خودتان هستید.
- درآمد شما حد و مرزی ندارد و بسته به کار شما بالا و پایین می رود. هرچه پروژه های تخصصی تری بگیرید پول بیشتری به جیب خواهید زد.
- شما مجبور نیستید کارهایی که دوست ندارید را انجام دهید و بسته به سلیقه خودتان پروژه ها را انتخاب می کنید.
- زمان کاری معینی ندارید و هر وقت که دوست داشته باشید می توانید به کار بپردازید
- محل کار مشخصی ندارید و هر کجا که دوست داشته باشید می توانید کار کنید. مانند تخت خواب، کافه، روی میز ناهار خوری و غیره
- شما زمان برای رسیدن به تمام فعالیت های غیر کاری خود را دارید می توانید یه روز کار نکنید به خودتان استراحت دهید و فردا به جای آن دو برابر کنید.
- نیازی به گرفتن مرخصی ندارید و هر وقت که نیاز داشته باشید می توانید دست از کار بکشید و به تفریح بپردازید.
معایب فریلنسرینگ
- شما از مزایای شغل های کارمندی برخوردار نیستید. مانند پاداش، عیدی و … .
- همکار و تیمی برای همکاری ندارید. ولی باز بستگی به شما دارد که پروژه هایی که می گیرید را با یک فریلنسر دیگر مانند دوست، رفیق یا کسی که در اطراف شما هست شریک شوید و به فعالیت بپردازید.
- هر روز، وقت معینی را در یک مکان تلف نمی کنید که تا آخر ماه و حقوق بگیرید.
- همه چیز به خودتان بستگی دارد. شما کار کنید پول در می آورید و اگر کار نکنید پول نصیبتان نمی شود برعکس شغل های کارمندی که اگر کار کند حقوق دارند و اگر کار نکنند نیز حقوق دارند.
اگر بخواهیم مزایا و معایب فریلنسری را مورد برسی قرار دهیم در هر صورت به نفع ما است. منظور از ما شمایی هستید که میخواهید به فریلنسری بپردازید.
وبسایت های فریلنسینگ
همانطور که اول مقاله به شما قول دادم در این قسمت می خواهیم به معرفی وبسایت هایی که در آن به فریلنسری می پردازند را به شما معرفی کنم.
سایت پونیشا
پونیشا یک وب سایت است برای شمایی که قصد دارید به فریلنسری بپردازید. شما با استفاده از این سایت می توانید به راحتی پروژه هایی را در زمینه های مختلف نسبت به تخصص های خودتان دریافت کنید و به فعالیت بپردازید.
سایت تایپ ایران
سایت تایپ ایران یک سایت بسیار مهم در فعالیت های فریلنسری ایرانی است. شما اگر در تایپ کردن مهارت بسیاری دارید می توانید به این سایت مراجعه کنید و پروژه هایی مرتبط با تایپ کردن دریافت کنید و به کسب درآمد بپردازید.
سایت دور کار
این وبسایت نیز همانند سایت های قبلی خدمات و امکانات گسترده ای مرتبط با فریلنسری در سراسر ایران در اختیار شما قرار می دهد. شما می توانید هر کجای ایران که هستید نسبت به محل زندگی خودتان پروژههایی مانند ترجمه، کارهای گرافیکی، تحقیق، طراحی وب سایت و اپلیکیشن و … را دریافت کنید.
سایت انجام میدم
این سایت یکی از محبوب ترین سایت های فریلنسری ایران است. که در آن می توانید پروژه هایی با قیمت های مناسب دریافت کنید و کسب درآمد کنید.
سایت جابینجا
سایت جابینجا نیز یکی از وبسایت های معروف و محبوب در حوزه فریلنسری است. شما می توانید با استفاده از این وبسایت پروژه هایی مانند تبلیغات ، کار های گرافیکی، برنامه نویسی، تایپ، ترجمه و غیره را بر عهده بگیرید و به کسب درآمد بپردازید.
سخن پایانی
امیدوارم با خواندن این مقاله به معنی و مفهوم فریلنسرینگ پی برده باشید و با استفاده از وبسایت هایی که خدمتتان عرض کردیم نسبت به تخصص های خودتان پوژههای را دریافت کنید و به کسب درآمد بپردازید، اگر جزو افرادی هستید که به شغل کارمندی علاقهای ندارد. ممنون که تا انتهای این مقاله با من همراه بودید. شاد و پیروز باشید. برای خواندن دیگر مقاله های وبسایت بوم تیچ به بخش وبلاگ مراجعه فرمایید.
دیدگاهتان را بنویسید