insight اینستاگرام چیست؟ معرفی بخش insight در اینستاگرام

امروزه شبکه اجتماعی اینستاگرام یکی از پرطرفدار ترین شبکه های اجتماعی به حساب میاد. هر شخصی، پیر یا جون، مرد یا زن در این شبکه اجتماعی فعالیت داره. آمار رشد در اینستاگرام به اندازه ای بوده که بیش از 50 درصد کسب و کار ها رو هم به خودش کشیده. یا بهتره بگیم مردم دارن از این شبکه ی اجتماعی کسب درآمد می کنن. اینستاگرام هم به همین دلیل در بروزرسانی های پیاپی، امکاناتی رو به شبکه خودش اضافه کرده که همه بتونن از این امکانات استفاده کنن. یکی از مهم ترین قابلیت های اینستاگرام، insight اینستاگرام هستش. در این مقاله می خواهیم این بخش از اینستاگرام را به شما عزیزان معرفی کنیم. با بوم تیچ همراه باشید.
البته برای این که این قابلیت برای شما فعال باشه در وهله اول باید صفحه خودتون رو به حالت Business account در بیارید. تا یادم نرفه این موضوع را هم بگم که Business account قابلیتی هستش که اینستاگرام به صورت رایگان در اختیار کاربران خود که می خواهند کسب و کار خود را در اینستاگرام شروع کنند، قرار داده است.
چگونه اینستاگرام را بیزینس اکانت کنیم؟
برای این که صفحه خود را به بیزینس اکانت تبدیل کنید در ابتدا به Home بروید و بر روی گزینه ی Edit profile کلیک کنید.
سپس گزینه switch to professional account را انتخاب کنید.
در مرحله بعد گزینه Business را انتخاب کنید تا اینستاگرام مراحل آمده سازی را برای شما به نمایش در بیاره.
در ابن قسمت همانطور که مشاهده می کنید اینستاگرام به شما خوشامد گویی میگه. گزینه continue را بزنید تا به مراحل بعد بروید. فراموش نکنید که در این بخش باید 4 بار بر روی این گزینه کلیک کنید.
4. در این بخش باید شاخه ای که در اون فعالیت می کنید را انتخاب کنید. برای مثال من Education (آموزش) را انتخاب کردم.
سپس بر روی گزینه Next کلیک کنید.
5. در این قسمت اطلاعات مربوط به کسب و کارتون رو وارد کنید و به مرحله بعد برید.
گزینه Next را انتخاب کنید.
6. در این قسمت اینستاگرام از شما می خواهد تا با صفحه فیس بوک خود در اینستاگرام کانکت شوید. شما می توانید این کار را بعداً هم انجام بدید که در مقاله های بعدی روش اتصال به اون رو برای شما عزیزان در وب سایت بوم تیچ قرار میدیم. پس فعلاً بر روی گزینه Don’t connect to facebook now کلیک کنید.
7. تبریک میگم اکانت شما به بیزینس اکانت یا همون صفحه کاری تغییر کرد.
8. حالا کافیه به صفحه Home برگردید و اون سه خط بالا رو انتخاب کنید.
9. قابلیت insight اینستاگرام رو مشاهده می کنید که تا پیش از این این قابلیت رو نداشت.
تبریک میگم شما موفق شدید. حالا بریم سر بحث اصلی.
insight اینستاگرام چیست؟
تمامی کسب و کار های بزرگ باید آمار دقیق رشد خود را بدانند و آن را آنالیز کنند. اگر نتوانند روند خود را طبق یک آمار خاص بررسی کنند در مدت زمان کوتاهی با شکست مواجه می شوند. اینستاگرام به کسب و کار ها این امکان را داده که روند صفحه خود را در این شبکه مجازی به صورت دقیق آنالیز کنند. این قابلیت در بخش Insight اینستاگرام می باشد که با بیزینس کردن پیج نمایان می شود. در پاراگراف بالا آن را به صورت دقیق برای شما عزیزان به نمایش گذاشتم.
insight اینستاگرام، ابزاری برای آنالیز حرفه ای
insight اینستاگرام قابلیت هایی به شما ارائه میده که با کمک اون ها شما می توانید صفحه خود را به صورت حرفه ای کنترل کنید. همچنین اطلاعاتی دقیق از آمار مخاطبان شما در اختیار شما قرار میده که در ادامه به صورت مفصل درباره اون ها صحبت می کنیم.
برخی از این امکانات به شرح زیر می باشند.
لینک کردن وب ساید در صورت داشتن K10+ دنبال کننده.
مشاهده تعداد بازدید از صفحه شما با نرخ کاهش و یا افزایش آن.
تعداد پست های که شما در زمان های مختلف منتشر کردید.
تبدیل صفحه اینستاگرام به فروشگاه اینترنتی.
مشاهده تعداد کلیک های تماس یا دایرکت.
و…
شما می توانید با بیزینس کردن اکانت خود به تمامی امکانات به صورت رایگان دست بیابید و با کمک آن ها کسب و کار خود را رونق دهید. در ادامه این مقاله به معرفی تمامی این امکانات می پردازیم.
امکانات Insight اینستاگرام
البته insightا اینستاگرام این قابلیت را به شما می دهد تا پست هایی که بازدید بهتری نسبت به پست های دیگر داشته اند را بیابید و پست ها بعدی خود را بر طبق آن پیش ببرید.
این بخش ها مفاهیم بسیار مهمی بودند که هر فردی که در اینستاگرام برای کسب و کار خود در حال فعالیت است باید بداند. حال وارد بخش Insight اینستاگرام شویم.
در این بخش آمار کامل صفحه خود را می توانید مشاهده کنید.
آموزش استفاده از insight اینستاگرام
ACTIVITY
Discovery: در این بخش شما می توانید آمار دقیقی از تعداد دفعات دیده شده (Impressions) و تعداد اکانت های که شما را دیده اند (Reach) در هفت روز گذشته مشاهده کنید.
Interactions: این قسمت دو بخش دارد. یک بخش مختص به تعداد دفعاتی می باشد که وارد صفحه شما شده اند و در بخش دیگر تعداد افرادی که از طریق لینک شما وارد وب سایت شما شده اند البته در 7 روز گذشته. از این بخش ها شما می توانید آمار خوبی را جمع آوری کنید. برای مثال اگر کسب و کاری دارید که می خواهید افراد زیادی را به صفحه وب سایت خود ببرید باید بیشتر روی این بخش کار کنید. برای مثال استوری بگذارید و مخاطبان را دعوت کنید که به وب سایت شما بیایند.
AUDIENCE
Followers: این قسمت تعداد دنبال کننده های صفحه اینستاگرام شما را به شما نشان می دهد. همچنین می توانید افزایش و کاهش آن ها را در 7 روز گذشته مشاهده کنید.
اگر در بخش فالوور ها با کاهش فالوور مواجه شدید، حتماً یه جای کار میلنگه! سعی کنید مشکل را پیدا کنید و زود آن را مورد بررسی قرار دهید. زیرا با کاهش فالوور این امکان وجود دارد که تعامل صفحه شما کم شود و در نتیجه تمامی زحمات شما از بین برود. پس تا حد امکان سعی کنید این مورد را دائماً کنترل کنید.
Growth: در این بخش تعداد افرادی که شما را Follow و با Unfollow (به معنی این که دیگه شما رو دنبال نکنن) به مدت یک هفته به صورت نمودار برای شما به نمایش در میاد که می توانید به صورت دستی آمار هر روزی کی می خواهید را چک کنید.
Top location: در این قسمت اینستاگرام، تعداد افرادی که در شهر ها و کشور های مختلف وارد صفحه شما شدند را برای شما به نمایش می گذارد. لوکیشن افراد می تواند به شما کمک کند برای برگزاری همایش ها و سمینار ها بهترین مکان را انتخاب کنید.
Age range: در این بخش همانطور که در تصویر پایین مشاهده می کنید می توانید آمار دقیقی از میانگین سنی افراد صفحه خود مشاهده کنید. با توجه به رده سنی مخاطبان میتوانید موضوع محتوایی خود را تغییر و یا بهبود ببخشید.
Gender: در این قسمت اینستاگرام مخاطبان شما را تفکیک جنسیتی می کند و برای شما به نمایش می گذارد. از این طریق شما می توانید بفهمید که مخاطبانتان مرد هستند یا زن و طبق این آمار می توانید محتوای خود را بیشتر به سوی آن ها ببرید.
Men: تعداد افراد مرد را به شما نمایش می دهد.
Women: تعداد افراد خانم را به شما نمایش می دهد.
Followers: و در نهایت افرادی که شما را دنبال می کنند در روز و ساعات مختلف برای شما به نمایش گذاشته می شود. طبق این آمار می توانید زمان پست های خود را تعیین کنید. برای مثال به عکس پایین توجه کنید.
این پیج ساعت 9 تا 12 بیشترین بازدید را دارد. پس بهترین زمان محتوا گذاری در این پیج ساعت 9 شب و 12 ظهر می باشد.
آشنایی با مفهوم کلمات Insight اینستاگرام در بخش پست ها
شما می توانید بر روی یکی از پست های خود رفته و گزینه Insight را انتخاب کنید.
Like: تعداد دفعاتی که کاربران یک پست را می پسندند را در بخش لایک می توانید مشاهده کنید. هر چقدر تعداد لایک های شما در تمامی پست ها بیشتر باشد، به این معناست که صفحه شما مورد پسند عده زیادی از کاربران می باشد.
Comment: نظرات کاربران زیر هر پست را کامنت می گویند. تعداد کامنت می تواند بر روی نرخ تعامل صفحه شما تاثیر بسزایی داشته باشد. سعی کنید از مخاطبان خود بخواهید تا نظرشان را درباره هر پست زیر همان پست بگذارند.
Share: زمانی که کاربران پست های شما را برای یک دیگر ارسال می کنند در این بخش تعداد ان ها به نمایش در می آید. این بخش در تعامل صفحه شما بسیار تاثیر گذار می باشد.
Saved: این بخش به شما نشان می دهد که چه تعداد از مخاطبان شما پست های شما را ذخیره کرده اند. هر چقدر که تعداد Save بیشتر باشد به این معناست که مخاطبان دوست دارند آن پست را مجدد مشاهده کنند. این نکته را فراموش نکنید که تعداد دفعات پست های ذخیره شده تاثیر بسزایی بر روی تعامل پیج خواهد داشت. از تعداد پست های ذخیره شده می توانید بفهمید که مخاطبان شما به کدام دسته از پست های شما علاقه بیشتری دارند.
Profile visit: تعداد دفعاتی که مخاطبان به صفحه شما توسط پست های شما می آیند را اینستاگرام در این بخش برای شما به نمایش می گذارد.
Reach: تعداد اکانت های مختلفی که پست های شما را مشاهده کرده اند.
Follows: تعداد افرادی که شما را فالوو کرده اند.
Reach: تعداد افرادی که پست های شما را مشاهده می کنند، در این بخش به نمایش گذاشته می شود. برای مثال اگر یک اکانت 5 با پست شما را مشاهده کند Impression آن می شود 5، اما Reach آن پست می شود 1.
Impressions: به تعداد دفعات دیده شده پست ها در اینستاگرام Impressions می گویند. برای مثال اگر من پست شما را 2 بار ببینم در Impressions شما عدد 2 نمایش داده می شود.
From home: تعداد افرادی که از صفحه شما آن پست را مشاهده کرده اند.
From hashtags: تعداد افرادی که از طریق هشتگ ها ی پست شما آن پست را مشاهده کرده اند.
مقاله نحوه هشتگ گذاری در اینستاگرام را مطالعه کنید.
From Profile: تعداد افرادی که از پروفایل شما آن پست را مشاهده کرده اند.
From explore: تعداد افرادی که از اکسپلور آن پست را مشاهده کرده اند.
مقاله چگونه به اکسپلور برویم را حتماً مطالعه کنید.
From other: تعداد افرادی که از طریق روش های دیگر آن پست را مشاهده کرده اند.
Engagement: این قسمت مربوط به تعامل کاربران با صفحه شما می باشد. تعامل پیج بسته به تعداد لایک، کامنت، ویو و … نسبت به تعداد مخاطبان می باشد. برای اینستاگرام تعامل مخاطبان با صفحه شما بسیار حائز اهمیت می باشد. البته درباره این موضوع در مقاله نرخ تعامل در اینستاگرام و راه های افزایش آن به صورت کامل برای شما عزیزان قرار داده ایم که می توانید از آن نیز کمک بگیرید.
سخن پایانی:
Insight اینستاگرام یکی از بخش های مهم در هر کسب و کاری می باشد که با کمک آن می توانید آمار دقیقی از کسب و کار خود و روند آن بدست بیاورید و به صورت ماهانه آن را افزایش دهید. امید وارم این مقاله نهایت کمک را به شما عزیزان کرده باشد.
دیدگاهتان را بنویسید